UNNIM
Exposició "Molles, engranatges i píxels: tecnologies del joc"

Comissariat, disseny i producció d’una exposició per UNNIM sobre ciència i tecnologia dirigida al públic familiar. L’exposició es va ubicar en el nou espai expositiu que l’entitat va estrenar al centre de Sabadell.

Conjuntament amb l’altre comissari, Oriol Ripoll, vam proposar tirar endavant una mostra sobre la tecnologia que fa funcionar el món del joc i la joguina. Partint d’aquí, l’espai es va endreçar en tres àmbits tecnològics que van donar nom al títol de l’exposició: “Molles, engranatges i píxels: tecnologies del joc”.

La proposta expositiva es va inspirar en un videojoc clàssic: el Tetris. El treball de disseny va ncloure també els elements gràfics i materials interactius de la mostra, així com la corresponent pàgina web.

 

Fotografies cedides per UNNIMoriolquadrada